Kyllä nettideitit ovat tulleet jäädäkseen. Vaikka perinteiselläkin tavalla voi tavata ihmisiä, on nettideittailu helpottanut ainakin minun elämääni. Turha tosin odottaa, että heti ensimmäisenä päivänä löytäisi uuden kullan – hyvää kannattaa odottaa.
- Nainen, 34v, Tampere

Se on melkeen samanlaista ku kaupassa tai baarissa käynti. Ei paljoa eroa. Kyllä sielä löytyy kaikkea kylähulluista unelmavävyihin – ja vähän siltä väliltäkin.
- Nainen, 44v, Turku

Tapasin nettitreffipalstalla mukavan miehen 1,5v takaperin ja siitä se lähti. Seurustellaan, ja varmaan joku päivä edetään pitemmällekin, kunhan saadaan talous kuntoon, että voidaan yhteistä asuntoa alkaa miettiä. Löysin siis todella fiksun ja normaalin miehen netin kautta. Tietenkin siellä niitä hörhöjäkin liikkuu, mutta miksei suurin osa porukkaa olis ihan tosimielellä liikkeellä.
- Nimim. Ruusupusikko (Ellit.fi palstalta poimittua)

Kyllä nettitreffit kokemuksieni mukaan aina humalaiset baari-illat voittaa!
- Mies, 28v, pääkaupunkiseutu

Älä ota yhteyttä sellaisiin, jotka antavat heti puhelinnumeronsa – tai jotka laittavat sen profiiliinsa. Sellaiset ihmiset ovat vain liian epätoivoisia.
- Mies, 22v, Jyväskylä

Sain noin 20 yhteydenottoa, joista puolet täysin turhia. Aivan jotain mitä en hakenut. Jos haen tummaa pitkää miestä niin miksi kaljut ja blondit 160 senttiset vaivautuvat? Yhden kanssa päädyin treffeille, mutta en tuntenut vetoa. Päätin palata baareihin ja kuntosalille – kyllä se oikea vielä mut löytää.
- Nainen, 31v, Mäntsälä

Viimeisimmästä nettitreffistä on aikaa jo noin 15 minuuttia. Mukava, kaunis ja muutenkin minunlaiseni tapaus jonka kanssa ilmeisesti nähdään vielä uudestaankin.
- Nimim. alberoni, City.fi keskustelut